Advertisement

Gaziantep Fenerbahçe Maçı Ofsayt : Kanarya farklı başladı | Fenerbahçe 5-0 Gazişehir ... - Dakikasında kanarya, pelkas ile eşitliği yakaladı.

Gaziantep Fenerbahçe Maçı Ofsayt : Kanarya farklı başladı | Fenerbahçe 5-0 Gazişehir ... - Dakikasında kanarya, pelkas ile eşitliği yakaladı.. Gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken var görüntüleri tartışma yarattı. Topu tamamlayan muriqi'nin gol sevinci ise ofsayt gerekçesiyle yarıda kaldı. Ardından muriç ağları havalandırdı, ancak ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. İşte fb gaziantep maçı ile ilgili detaylar. Dönen topu tamamlayan vedat muriqi'nin ağlara giden vuruşu ise ofsayt nedeniyle gol olarak geçerlilik kazanmadı.

Ardından muric ağları havalandırdı, ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerlilik kazanmadı. Gaziantep fk ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 64. Topu tamamlayan muriqi'nin gol sevinci ise ofsayt gerekçesiyle yarıda kaldı. 84' fenerbahçe'de max kruse'nin yerine deniz türüç oyuna girdi. Hafta maçında gaziantep, evinde fenerbahçe'yi ağırladı.

Fenerbahçemiz Gaziantep deplasmanında - Fenerbahçe Spor Kulübü
Fenerbahçemiz Gaziantep deplasmanında - Fenerbahçe Spor Kulübü from www.fenerbahce.org
Pozisyon 83' vedat muriqi topu ağlara gönderdi ancak pası veren rodrigues için ofsayt bayrağı havada. Topu tamamlayan muriqi'nin gol sevinci ise ofsayt gerekçesiyle yarıda kaldı. Gelen görüntülerde novak'ın ceza sahası içinde verdiği pas anında yunanlı yıldızın santimlerle ofsayt bayrağına takılması gözlerden kaçmadı. 46' fenerbahçe garry rodrigues ile golü buldu ancak ofsayt bayrağı havada. Haftasında fenerbahçe, gaziantep fk deplasmanına çıktı. 19 ağustos 2019 pazartesi 21:53. Var hakemi mete kalkavan'la bir daha çalışmak istemiyorum. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı.

Gaziantep fenerbahçe maçı ilk 11'leri.

Topu tamamlayan muriqi'nin gol sevinci ise ofsayt gerekçesiyle yarıda kaldı. İşte gaziantep fenerbahçe maçı golleri izle fenerbahçe maçı özeti izle. 46' fenerbahçe garry rodrigues ile golü buldu ancak ofsayt bayrağı havada. Kritik mücadele de fenerbahçe ile gazişehir gaziantep maçı 19 ağustos pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak olan maçı hakemi arda kardeşler yönetecek. Dakikada sahneye çıkan kosovalı yıldız attığı golle maçı skorunu ilan etti. Var'daki ofsayt çizgisini kimin çektiğini öğrenmek istiyorum. Maç başladı 46 ' i̇kinci yarıya konuk ekip fenerbahçe başladı. 84' fenerbahçe'de max kruse'nin yerine deniz türüç oyuna girdi. Gaziantep fk ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 64. Gelen görüntülerde novak'ın ceza sahası içinde verdiği pas anında yunanlı yıldızın santimlerle ofsayt bayrağına takılması gözlerden kaçmadı. Fenerbahçe'nin sayılmayan golünde ofsayt kararı doğru mu? Pelkas'tan ofsayt, var ve penaltı yorumu. 52'alper rakiplerinden sıyrıldıktan sonra ceza sahasındaki sow'u topla buluşturdu ancak pozisyon ofsayt.

Pozisyon 83' vedat muriqi topu ağlara gönderdi ancak pası veren rodrigues için ofsayt bayrağı havada. Pelkas'tan ofsayt, var ve penaltı yorumu. Fenerbahçe'nin gaziantep maçı pelkas'ın ofsayt sebebiyle i̇ptal edilen gol animasyonu. 19 ağustos 2019 pazartesi 21:53. Dakikasında kanarya, pelkas ile eşitliği yakaladı.

Cüneyt Çakır'dan Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı sonrası ...
Cüneyt Çakır'dan Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı sonrası ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Haftasında fenerbahçe, gaziantep fk ile bu nedenle maçın kendisi kırılma maçı oldu. Fenerbahçe golü buldu ama ofsayt! Süper lig cemil usta sezonu 18. Dakikada sahneye çıkan kosovalı yıldız attığı golle maçı skorunu ilan etti. Maç başladı 46 ' i̇kinci yarıya konuk ekip fenerbahçe başladı. Gelen görüntülerde novak'ın ceza sahası içinde verdiği pas anında yunanlı yıldızın santimlerle ofsayt bayrağına takılması gözlerden kaçmadı. 46' fenerbahçe garry rodrigues ile golü buldu ancak ofsayt bayrağı havada. Fenerbahçe ve gazişehir gaziantep fk için üst x ofsayt sayıları hesaplandı.

Fenerbahçe golü buldu ama ofsayt!

Haftasında fenerbahçe, gaziantep fk ile bu nedenle maçın kendisi kırılma maçı oldu. Gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken var görüntüleri tartışma yarattı. 46' fenerbahçe garry rodrigues ile golü buldu ancak ofsayt bayrağı havada. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Dakikada pelkas'la golü buldu ancak ofsayt bayrağı havadaydı. 52'alper rakiplerinden sıyrıldıktan sonra ceza sahasındaki sow'u topla buluşturdu ancak pozisyon ofsayt. Dakikada sahneye çıkan kosovalı yıldız attığı golle maçı skorunu ilan etti. 84' fenerbahçe'de max kruse'nin yerine deniz türüç oyuna girdi. Ardından muriç ağları havalandırdı, ancak ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. Dakikasında kanarya, pelkas ile eşitliği yakaladı. 19 ağustos 2019 pazartesi 21:53. Var'daki ofsayt çizgisini kimin çektiğini öğrenmek istiyorum. Pozisyon 83' vedat muriqi topu ağlara gönderdi ancak pası veren rodrigues için ofsayt bayrağı havada.

Gaziantep fenerbahçe maçı ilk 11'leri. Ardından muric ağları havalandırdı, ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerlilik kazanmadı. Fenerbahçe ve gazişehir gaziantep fk için üst x ofsayt sayıları hesaplandı. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Fenerbahçe'nin antep'e yenildiği maçı yöneten tecrübeli hakem, mhk başkanı'na telefonla ulaştı:

MAÇ SONUCU | Gaziantep 3-1 Fenerbahçe
MAÇ SONUCU | Gaziantep 3-1 Fenerbahçe from www.gaziantepfk.org
84' fenerbahçe'de max kruse'nin yerine deniz türüç oyuna girdi. Dakikasında kanarya, pelkas ile eşitliği yakaladı. Kritik mücadele de fenerbahçe ile gazişehir gaziantep maçı 19 ağustos pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak olan maçı hakemi arda kardeşler yönetecek. Ardından muric ağları havalandırdı, ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerlilik kazanmadı. Gaziantep fenerbahçe maçı ilk 11'leri. Hafta maçında gaziantep, evinde fenerbahçe'yi ağırladı. Dakikada iptal edilen golü tartışma yarattı. Topu mirallas kale önüne çevirdi, muhammet golü attı ancak ofsayt bayrağı havadaydı.

Ardından muric ağları havalandırdı, ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerlilik kazanmadı.

Pozisyon 83' vedat muriqi topu ağlara gönderdi ancak pası veren rodrigues için ofsayt bayrağı havada. Fenerbahçe golü buldu ama ofsayt! Dakikada iptal edilen golü tartışma yarattı. Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Dakikada pelkas'la golü buldu ancak ofsayt bayrağı havadaydı. Ardından muriç ağları havalandırdı, ancak ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. Fenerbahçe'nin antep'e yenildiği maçı yöneten tecrübeli hakem, mhk başkanı'na telefonla ulaştı: 46' fenerbahçe garry rodrigues ile golü buldu ancak ofsayt bayrağı havada. Peki fener antep maçı kaç kaç bitti? Haftasında fenerbahçe, gaziantep fk deplasmanına çıktı. Haftasında fenerbahçe, gaziantep fk ile bu nedenle maçın kendisi kırılma maçı oldu. 52'alper rakiplerinden sıyrıldıktan sonra ceza sahasındaki sow'u topla buluşturdu ancak pozisyon ofsayt. Gelen görüntülerde novak'ın ceza sahası içinde verdiği pas anında yunanlı yıldızın santimlerle ofsayt bayrağına takılması gözlerden kaçmadı.

19 ağustos 2019 pazartesi 21:53 fenerbahçe gaziantep. 46' fenerbahçe garry rodrigues ile golü buldu ancak ofsayt bayrağı havada.

Posting Komentar

0 Komentar